[NEW!] bitcoin gambling script 2016

Discussion in 'HYIP, Game Casino, Paid to Surf, & Lainnya' started by muppy010401, Jan 7, 2016.

loading...
?

free bitcoins with just an script

  1. nice script

    100.0%
  2. CTRL+ALT+I doesnt work

    50.0%
  3. .

    50.0%
Multiple votes are allowed.
  1. muppy010401
    Offline

    muppy010401 Member Baru

    Bitcoin Address:
    Hi, my name is Dan liron I am an programmer that want's to earn money online. so i got really into the cryptocurrenty BITCOIN, I made somehing that change the way you look up against it! you can earn money by mining but it cost a lot of investment. so i saw some gambling bots but they were slow and old i decieded i make a new fresh one! it will gamble on 3 different sites 999dice primedice and freebitco.in. you dont even have to install it!!! just an script for chrome paste it and youre good to go!!

    i will tell how to use it now in steps :)

    1.open this link and download the .pdf file:

    2.open the pdf and copy the script

    3.then click CTRL+ALT+I to open the console in chrome

    4.do your btc adress in the script at the top where it says WALLET

    5.deposit around 0.00001 BTC on each of the sites (999dice primedice and freebitco.in)

    6.click on the green play button and it goes to the sites and it will start doing his thing!

    just let it run for a couple of hours and youre ritch the script+chrome wil use a maximim of 50 MB of your RAM so its lightweight too! there will be an video about it on youtube im working on it now! but its easy fast and safe and after all who doesn't want to have 20 dollars a day :smile: REGARDS $$muppy010401$$

    your buisness man :)

    sorry for the bad english im from sweden so i have a bit struggle but i hope you understand! if you dont understand anything say it in the Comments i will reply in about a day or less!
  2. dolop
    Offline

    dolop Sudah Senior

    Bitcoin Address:
    wah thanks for information guys, very-very good idea :smile:
  3. CutAny
    Offline

    CutAny Member Baru

    Bitcoin Address:
    Wahhh... ada scrip baru.... tapi script juga blum tentu menang terus kadang juga bisa kalah...wwkwkwkwk
  4. Laurensius Hayogta
    Offline

    Laurensius Hayogta Reguler

    Bitcoin Address:
    iya kalo mau menang terus kasian lah gan hehehe :smile: disyukuri aja :smile:
  5. herry tephe
    Offline

    herry tephe Reguler

    Bitcoin Address:
    hehehe.. system dari freebitcoin biasanya sudah di siapkan untuk menangkal smua metode,, awalnya menang terus tapi semakin lama kemungkiinan ZONK semakin besar..
  6. martunis
    Offline

    martunis Reguler

    Bitcoin Address:
    keberuntungan lah yang akan menyertai supaya bisa win selamanya hehe
  7. Laurensius Hayogta
    Offline

    Laurensius Hayogta Reguler

    Bitcoin Address:
    hahaha saya rasa win selamanya terlalu berlebihan gan, lebih tepatnya winnya sering :smile:
  8. lacrymosa15
    Offline

    lacrymosa15 Member Baru

    Bitcoin Address:
    wah ini beneran gak nih, udah pada coba srciptnya? ane pakai autobot di primedice udah menang karena tamak jadi loss, habis dah. nasib
  9. satrya
    Offline

    satrya Reguler

    Bitcoin Address:
    udah ada yg coba scriptnya?

    ane takut pasang2 script beginian, ilang doge coin agra2 script gini

    ni yg punya thread bule gt?

    apa gmn?

    kl bule kok tau forum ini?
    englishnya aja bad,,,apalagi indonya...

    jadi ente dari sweden ato gmn nih?
  10. kurniawanisme
    Offline

    kurniawanisme Sudah Senior

    Change Tip:
    Bitcoin Address:
    Pernah juga gini
    Zonk banget gw pernah dulu
loading...

Share This Page


Related pages


prodigy game indonesiao2jam indonesianbc1cleverminingdingdong gamesbitcoin dice botgigahash to bitcoinneteller to perfect moneybuy bitcoins on ebaypàypalinfominingalfheim tale onlinealt faucetcaptchatypers com sign uphow to check bonus credit on digicel phone0.01 bitcoin to usdagen baccarat1440 minutesmlm indonesiakaskus indoip fuckmultiply indonesiasatoshi minesforum agen bolawebmoney to perfect moneymultiply indonesiacara beli saldo paypalgoldentownseso official forumsvps miningsportcappersufx market loginbitdaywts vouchersell wmzgridseed dualminergascamimacros manualcloudminingred fury usb minersaldo paypal murahgameweb indonesiagrand plastic surgery korea reviewsexy three kingdomsprovably fair gamblingwmz to perfect moneydigicel haiti recharge onlinewww digiceltopupcara buat vccexchange wmzcara cari duit di internetmonero miningforum kaskusbroker forex indonesiatestervippeercoin miningscrypt cchow to earn bitcoins without miningbeli bitcoinall-hyips.infomlm terbarubet365 claim bonusgigahash to bitcoinalfheim tale onlineufx market loginbitcoin earning botwe mine ltcevabottrader forex sukseshyip script freeblue fury bitcoin minercoin telegraphpasif incomeindogamers